Over ons en De Wetenschap

Hoe fijn is het om mensen een leuke tijd te bezorgen.

Geert en Gisela

De wens om een eigen bed and breakfast te hebben is er al langer. Hoe fijn is het om mensen een leuke tijd te bezorgen.

Welkom in Noord Brabant, in de buurt van de Brabantse Wal. Een gebied met gezellige dorpen en steden en mooie fietsroutes over dijken en langs vergezichten.


Wij zijn Gisela en Geert, we komen van oorsprong uit Leidschendam en waren op zoek naar een plek om onze droom, een eigen bed and breakfast te realiseren.

In juli van 2022 hebben we de sleutel van deze mooie pastorie gekregen en konden we naast onze banen beginnen met opknappen en gereed maken.

Ik, Gisela ben van oorsprong verpleegkundige en heb de laatste 12,5 jaar gewerkt bij jonge mensen met dementie om hen via veel activiteiten en vrijwilligers nog een leuke tijd in het verpleeghuis te bieden.

In de bed and breakfast ga ik ook veel mensen een leuke tijd bieden zodat ik het ‘zorgen voor’ kan combineren met mijn andere hobbies; brood bakken, activiteiten organiseren, tuinieren en gezelligheid scheppen.

Geert blijft gewoon zijn huidige baan bij PPG doen maar zal ook zeker wel eens ondersteunen bij de B&B


We hopen u gauw te zien in onze B&B in het kleine maar gezellige Kruisland


Gisela en Geert de Haan

De verbouwing van de pastorie

Een schitterend pand op een mooie locatie. We waren direct verliefd op de omgeving en de uitstraling van deze oude pastorie.

De verbouwing is altijd zwaarder dan je van te voren inschat, nu het helemaal klaar is zijn we erg blij met het resultaat. De oude stijlen zijn bewaard gebleven en de kleuren de details zijn fantastisch.

We zijn trots op het eindresultaat en staan klaar om alle gasten een hele leuke tijd te bezorgen.

Reviews van bed en breakfast B&B De Wetenschap in Kruisland

Dit zeggen andere gasten

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Enorm genoten, we komen zeker nog een keer terug!

"Midden in het centrum van het pittoreske Kruisland bevindt zich B&B de Wetenschap. Ons initiële plan was om in de nabij gelegen regio één van de mooie wandelingen te maken, maar het regenachtige weer strooide roet in het eten. Hierdoor besloten wij om de dag door te brengen in Roosendaal. De eigenaresse bood vervolgens aan om ons te komen ophalen. Eenmaal aangekomen in de B&B werden wij positief verrast door het mooie interieur en de warmte waarmee wij werden ontvangen. Wij hadden de kamer Ornithologie. Deze was leuk ingericht, en de bijhorende badkamer was groot. Er was aan elk detail gedacht.  

’S Ochtends werd de kamer gevuld met de geur van zelfgebakken broodjes en werden wij verblijd met een uitgebreid ontbijt, bestaande uit diverse lekkernijen (zie foto). Wij hebben hier enorm genoten, en komen zeker nog een keer terug!

"Cas en Marit

Ms. Nameless
Add Your Stars
Geweldig wat een feest om hier te verblijven

"Gisela en Geert doen er echt alles aan om het je naar de zin te maken. Heerlijke bedden, mooie ruimtes, vergemaakt ontbijtje. In de omgeving van Kruisland kun je heerlijk fietsen en wandelen. Echte aanrader."

Janine en Pieter uit Aalsmeer

Ms. Nameless
Add Your Stars
More than a fabulous B&B
"Gisela took great care of Kyo so that I could view the area with friends and be myself without any worries. Geert makes delicious breakfasts and makes sure everything is right. We will definitely come back." Kyo and Kai from Kyoto
Ms. Nameless
Add Your Stars